Norrköping är en småstad mitt i Sverige som kanske inte har så mycket som sätter den lilla orten på karten – om man inte räknar med Bråvallafestivalen förstås, och den vill du nog inte missa sommaren 2017!

festivalpublik-med-mobilerSmåstaden Norrköping är inte direkt känd för sitt nattliv eller har ett brett utbud av klubbar att erbjuda, men något som Norrköping har som ingen annan svensk stad har att erbjuda är en sak. Festivalen Bråvalla. Och den vill du säkerligen inte missa nu i sommar för redan nu kan man avslöja en rad stora namn som kommer stå på spellistorna tillika festivalens scener nästa är. Så om du är taggad på att uppleva skön musik och ett brett register av artister gör du klokt i att boka dina biljetter och din vistelse redan nu. Du kommer inte bli besviken. Hotell kan du snabbt och enkelt boka via Norrköpings hotell och biljetter hittar du som vanligt hos de stora återförsäljarna, och enligt Västerbottens-Kuriren har dessa funnits tillgängliga att köpa sedan den 5 december – så varför inte passa på att köpa ett och ge som julklapp?

Stora artister på Bråvalla 2017

Nog för att alla brukar säga att biljetterna tar slut fort när det är dags för släpp till stora arrangemang, men när det kommer till Bråvalla så stämmer verkligen detta. I ett reportage som Norrköpings Tidningar gjort från biljettsläppet var trycket hårt redan från start, kanske på grund av artisterna men också tack vare rabatten som tillkom för de som valde att köpa ett fyradagarspass redan nu. Det var det en hel del som gjorde också – och man räknar med att fler kommer säljas med tanke på artisterna som kommer till festivalen. Så vilka är det då som kommer och lockar alla till Norrköping mellan den 28 juni till 1 juli? Än är de flesta faktiskt hemliga men ryktet går om att det kommer vara stjärnspäckat, men hittills har man nämnt sex stycken av alla som kommer och dessa har Corren listat:

  • Die Antwoord
  • Linkin Park
  • Mac Miller
  • Martin Garrix
  • Prophets Of Rage
  • System of a Down.