Den förra turnén Together Tour gjorde succé och nu är de ute runtom i Sverige igen! 2018 blir ett guldår och de lovar att den kommande turnén ska överglänsa den förra. Det norska tvillingparet Marcus och Martinus älskar Sverige och ser framemot att få resa runt hos oss.

De var bara 10 år gamla när de slog igenom i Norge. Nu är de 15 år och har redan släppt tre album. Det senaste, ”Moments” är hyllat av såväl kritiker som av fansen. Ambitionen inför nya turnén är att göra det ännu bättre än förra turnén, som genast sålde slut på Globen i Stockholm. Linköping, som tidigare kunnat glädjas åt sitt blomstrande kulturliv, får också frälsas av tvillingarna även den här gången.

Högt tryck

Tvillingarna bor i ett litet samhälle på 800 pers, Trofors. Där går de i skolan precis som vilka ungdomar som helst, medan deras fanskara bara blir större och når internationell mark. Fler biljetter har efterfrågats på många ställen. I Linköping har man lyckats förhandla fram fler eftersom trycket är så stort. Försäljningstrycket är alltså mycket stort på de två charmiga artisterna. Och frågorna haglar in från fansen. Alla vill veta om Marcus och Martinus är singlar. Och lugn – det är de!

Trycket på att få till en intervju med de två tvillingarna är också stort. I SvD Juniorfick två fans, Tiziana och Jasmine, chansen att träffa sina idoler. Fansen har redan – trots att de inte går ut med någon information – lyckats lista ut var artisterna ska befinna sig. Utanför hotellet står redan en samling fans för att få en liten chans att se en skymt av tvillingarna.

Det är en framgångssaga för tvillingarna. Vi hoppas på ett fantastiskt turnéår och hoppas att de kommer tillbaka igen och igen och igen!