Den som längtar efter spännande och roligt klubbliv i Sverige, bör verkligen besöka Malmö. De senaste åren har en rad klubbkoncept startats i staden och vad man än är ute efter i klubbväg, lär man hitta det i Malmö.

592947-nattklubb

I den här artikeln kan man läsa om ett nytt klubbkoncept med inspiration från Londons hetaste klubb Soho House, som nu kommit till Malmö. Den 10 april i år slog man upp dörrarna till klubbkonceptet ”Hemma hos oss” som har sin bas på Slagthuset. Ägarna av ”Hemma hos oss” vill precis som på Soho House skapa en scenografi som känns intim och här finns Chesterfield-soffor, mat som äts på stående fot och bardiskar där man kan ta en drink eller två. Det ska ungefär se ut som ett vardagsrum hemma hos någon, fast i ett större format. På klubben ”Hemma hos oss” ska även en rad konserter med sköna artister hållas. Klubben kommer inte att vara en medlemsklubb men det kommer att finnas VIP-kort för att skapa en ännu mer intim känsla.

Klubbliv vid Lilla torg

Letar man efter en ny och exklusiv klubb som påminner om dem i London och New York, är det alltså Malmö man ska bege sig till. Men det är inte bara ”Hemma hos oss” som man kan gå till om man vill klubba i Malmö. Staden har ett relativt rikt klubbliv med ett antal spännande och roliga klubbar. Besöker man Malmö och verkligen vill bo nära alla nattklubbar, barer och stadens puls bör man bo intill Lilla torg. Vid torget finns bland annat japanska Izakaya Koi som har en nattklubb i två etage med en terrass och dansgolv. Du hittar även klubben Etage i närheten som är en stor nattklubb med flera dansgolv. Vill du dansa vidare hittar du även Hipp och Adelgatan i närheten. Läs mer.

Nattklubb på båt

En annan annorlunda nattklubb som definitivt är värd ett besök om man ska klubba i Malmö är Prins Bernhard. Klubben är ombord på en båt som ligger förtöjd vid Skeppsbron i Malmö. På första våningen är det alltså nattklubb och på andra våningen håller den irländska puben The Dubliner hus. Nattklubben har öppet fredagar och lördagar till klockan tre, skriver Sydsvenskan.