Klubbscenen i London är en av de största och populäraste i hela världen. Här samlas alla sorters DJ:s, artister, musiker och gäster för att ha så långa och roliga nätter som möjligt. Exempelvis finns det många klubbar med olika former av teman, så som änglar-och-demoner-fester, drag- och burlesque-fester, raveparties, maskerader och så vidare. Inte undra på att London är en av de mest omtyckta feststäderna för världens ungdomar att vallfärda till!

Metropoler som London och New York får ju en tendens att bli som en smältdegel för musik och stilar. I London är subkulturerna sannolikt ännu fler än de är i ”mindre” storstäder, även om det här är något som smittar desto mer nu när Internet gör världen så pass uppkopplad och insatt, i princip var man än bor.

Eftersom att klubbscenen är så stor skapas också mycket musik från London. Garagebanden och DJ-rekryterna är många, medan även skådespelare gärna kommer från städer som London, New York och Los Angeles.  Kanske är det helt enkelt så att kreativitet föder kreativitet… Eller något liknande och samtidigt motsatt; att prestige och pretention föder prestige och pretention… Hursomhelst är musiken från London generellt väldigt bra, och klubblivet ännu bättre. Så boka en resa till London nästa gång du vill festa ordentligt!