När man talar om Göteborg så nämns vanligtvis, Feskekôrkan, ordvitsar, Avenyn och Glenn. Vad som inte står så mycket om är det livliga nattlivet som frodas i staden. En stad kan man vanligtvis bedöma hur stor den är beroende på om det finns ett uteliv mitt i veckan och det gör det i Göteborg. Det spelar inte så stor roll var du bor i staden så finns det en hel del utbud. Hotell hittar du på hotell Göteborg och sedan är det bara att ta på partyskorna och släppa loss.

De bästa klubbarna i staden

Vilken klubb som är bäst beror lite på vad man är ute efter men här finns lite för varje personlighet. Är du ute efter disco, dans och shots så är ställena kring avenyn att rekommendera.

Excet – En nattklubb med många rum, barer och även olika uteserveringar på sommaren. Har du en förkärlek till Strawberry daiquiri så måste du prova den på Excet, den är som en stor frisksmakande sorbéglass!

Nivå – Ett av de mest kända uteställena med flera ”nivåer” av barer och dansgolv, från techno till 80-tal och schlager! Även ett populärt ställe på onsdagar att besöka.

Peacock – Vill du dricka champagne och dricka lyxiga drinkar bör du besöka Peacock som kom som en uppstickare för några år sedan vars popularitet fortfarande består.

Sticky Fingers – Umgås du med människor med väldigt olik musiksmak är Sticky fingers den perfekta kompromissen! Rockaren kan går ned till nedersta baren och hänga där de spelar all slags hårdrock och rockmusik. Indiepoparen kan skutta runt på dansgolvet på mellersta våningen och de som gillar mer populärmusik trivs på översta planet.

Så på med partyhatten och gå ut i Göteborgs partymingel och dansa natten lång!