Att det finns en hel del bra klubbar runt om i världen råder det ingen tvekan om. De flesta partymänniskor har antagligen redan stenkoll på vilka klubbar de gillar allra bäst. Även om man älskar att gå på klubb så finns det tillfällen då man hellre festar tillsammans med sina vänner och bekanta, utan alla främlingar, köer till bar och toalett och allt vad klubbande innebär. Att hyra en bra festvåning i Stockholm, eller den stad där man bor och vill ha festen, är då en bra idé.

Bli festfixare!

Det kanske handlar om en 30årsfest eller en studentskiva och man vill därför bara fira och dela kvällen med sina finaste vänner. Att hyra en festlokal är enkelt och kommer med många möjligheter. Ofta har man ett stort utrymme för tillval och egna åsikter. Man kan ofta bestämma om man vill att det ska ingå alkohol i baren eller om man hellre köper in egen alkohol, vill man att det ska finnas mat på plats när gästerna kommer kan man fixa så att en cateringfirma eller restaurang i anslutning till festlokalen fixar maten till er.

Ofta ingår det dessutom personal både till baren, garderoben och ”golvet” vilket underlättar för både gäster och den som har festen eftersom dessa kan lägga all fokus på just festande och varandra utan att behöva bekymra sig för allt det praktiska som att blanda drinkar, hålla koll på garderob samt plocka undan tomburkar etcetera under kvällens gång. Även DJ brukar gå att ordna om man vill att någon annan ska styra musiken under natten. Annars kan det vara kul att via en dator med Spotify, låta gästerna själva välja sina favoritlåtar på dansgolvet.

Oavsett hur du eller ni vill ha festen så går det mesta att ordna så att ni får allt precis som ni vill och har tänkt er. Festa lugnt!